Loading...

Naјčešće postavljana pitanja

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA / FAQ

Pogledajte odgovore na pitanja koja najčešće postavljaju naši korisnici. Ukoliko na vaše pitanje ne nalazite odgovor kontaktirajte našu službu podrške.

Tehnoland kartica je kartica lojalnosti koja omogućava instant uštede kao i prikupljanje "technoland dinara" u mreži maloprodajnih objekata Elbraco group. Prikupljene "technoland dinare" možete iskoristiti kao zamenu za pravi novac prilikom sledeće kupovine!
Tehnoland kartica omogućava uštedu na kasi za artikle koji se nalaze na posebnoj akciji, a pored toga ona omogućava i prikupljanje "technoland dinara" po unapred definisanim scenarijima i plaćanje istima umesto pravog novca za redovnu kupovinu u svim objektima u lancu Elbraco group.
Nakon prikupljanja "technoland dinara" isti postaju aktivni dan nakon obavljene kupovine i možete ih slobodno trošiti u nekom od naših prodajnih objekata.
Prikupljeni "technoland dinari" važe 365 od dana od kupovine.
Ne. Količina "technoland dinara" zavisi od vrste robe koju kupujete i njihove vrednosti. Posebno se nagrađuju veće kupovine od preko 60.000 i 100.000 dinara.
Scroll to Top