Loading...

Naјčešće postavljana pitanja

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA / FAQ

Pogledajte odgovore na pitanja koja najčešće postavljaju naši korisnici. Ukoliko na vaše pitanje ne nalazite odgovor kontaktirajte našu službu podrške.

Tehnoland kartica je kartica lojalnosti koja omogućava kupovinu aparata po specijalno sniženim cenama samo za vlasnike kartice, kao i prikupljanje ”technoland dinara” u mreži maloprodajnih objekata Elbraco group. Prikupljene ”technoland dinare” možete iskoristiti kao zamenu za pravi novac prilikom sledeće kupovine!
Tehnoland kartica omogućava uštedu na kasi za artikle koji se nalaze na posebnoj akciji, a pored toga ona omogućava i prikupljanje "technoland dinara" po unapred definisanim scenarijima i plaćanje istima umesto pravog novca za redovnu kupovinu u svim objektima u lancu Elbraco group.
Nakon prikupljanja "technoland dinara" isti postaju aktivni dan nakon obavljene kupovine i možete ih slobodno trošiti u nekom od naših prodajnih objekata.
Prikupljeni ”technoland dinari” važe 120 dana od dana od kupovine.
Ne. Količina "technoland dinara" zavisi od vrste robe koju kupujete i njihove vrednosti. Posebno se nagrađuju veće kupovine od preko 60.000 i 100.000 dinara.
Da, naravno, osim ukoliko je u pitanju roba koja je već posebno označena kao snižena za kupce članove lojalti programa ili je u pitanju specijalna aktivnosti u Elbraco technoland objekata poput rođendana prodavnice, shopping night-, Black Friday-a ili slične aktivnosti.
Scroll to Top