Loading...

Technoland kartica akcije

Thermex IF 80

Akcijska cena: 27.999,00 RSD
Redovna cena: 34.390,00 RSD

Model: Thermex IF 80 Dimenzije : Visina 101,8 cm Širina 51 cm Dubina 29,3 cm Thermex Flat Smart IF80 električni bojler sa inteligentnim digitalnim upravljanjem (B energetski razred / zapremina 67 litara...

Poručivanje telefonom
Ponedeljak - Petak 08:00-20:00, Subota 08:00-14:00
0800 300 201 - (064) 825 1605 - (065) 825 1605

* Akcijsku cenu ostvaruju samo vlasnici Technoland Kartice

Informacije o proizvodu

Thermex IF 80

Model: Thermex IF 80
Dimenzije :
Visina 101,8 cm
Širina 51 cm
Dubina 29,3 cm
Thermex Flat Smart IF80 električni bojler sa inteligentnim digitalnim upravljanjem (B energetski razred / zapremina 67 litara / 2 kW)
Dug vek trajanja. Jedinstvena unutrašnja emajlirana površina koja ne samo da štiti od korozije već je u skladu i sa standardima zaštite životne sredine. Kvalitet emajliranja se kontroliše posebnim ultrazvučnim postupkom.
Spoljno kućište izrađeno od čeličnog lima.
Minimalni toplotni gubici zahvaljujući izolaciji rezervoara.
Električni bojler sa minimalnim prostornim zahtevom. Zahvaljujući dizajnu sa dva rezervoara, bojler se može montirati u uske prostore a njegova dubina iznosi samo 29,3 cm.
Vi odlučujete, vertikalna ili horizontalna montaža.
Dijagnostika i rešavanje problema u standardnoj opremi. Na displeju obaveštava korisnika o neispravnostima. Klasičan način zagrevanja – u ovom načinu rada grejanje vode se uključuje na osnovu podešene i izmerene temperature do maksimalnih 55°C/65°C/75°C stepeni.
Pametna funkcija samoučenja. Električni bojler prati vreme i sistem u upotrebi tople vode od strane korisnika i u tom ritmu obezbeđuje toplu vodu, dok u vreme kada nema zahteva za toplom vodom održava vodu u bojleru na nižoj temperaturi te na taj način smanjuje troškove.
Inteligentni, način rada samoučenja (Smart) – u ovom načinu rada grejanje vode se odvija po za ove namene razvijenom algoritmu.
Prvenstveno je u tom slučaju preporučljiv ovaj način rada kada imamo veću potrošnju tople vode na dnevnom nivou ili je upotreba tople vode veća u nekom delu dana. Inteligentni način rada se fokusira na smanjenje troškova i gubitaka toplote zbog nepotrebnog zagrevanja i snabdevanja toplom vodom. U periodima kada nema učestalog zahteva za toplom vodom ovaj način rada održava nižu temperaturu vode u bojleru.
Zaštita od smrzavanja
Za funkcionisanje električnog bojlera potrebno je obezbediti struju od 8,7 Ampera.
U standardnoj opremi su sigurnosni termostat i zaštita od pregrevanja.

Još uvek nemate Technoland karticu?! Registrujte se!

Skupljajte bodove i uštedite pri svakoj novoj kupovini.

Popunite pristupnicu
Scroll to Top